“Rabbena la tuzig kulubena bade idh hadejtena.

.

Allahu i Madheruar thote: Mjekimi me Kur'an dhe lutje nga Sunneti! Kurani eshte sherim per besimtaret. Save.

Kalendari hixhri (hënor / islam) ka 12 muaj, të cilët (të radhitur) janë: (1) Muharrem (EL-MUȞAR-REM): Muaji Muharrem ose ŠAFER EL EU-UEL, është muaji i parë i vitit hixhri / hënor, i cili përbën një prej katër muajve të shenjtë dhe ka kuptimin “i ndaluar.

.

. Kur'an, çeşitli rivayetlerle Osmanlı çiziminde yazılmıştır, ayrıca birçok anlamın tercümesi ve tercümesi ile Kur'an-ı Kerim'i İslam dünyasının en ünlü ezberlerinin sesiyle dinleme ve indirme yeteneği ile yazılmıştır. Në kuptimin e parë nuk ka diçka në dëm të gruas, përkundrazi, në dobi të saj.

.

. ERBIL (Kurdistan 24) – Kurdistan Region Prime Minister Masrour Barzani issued a statement on Wednesday evening after the Iraqi Parliament approved a draft. .

. Të ecurit mbarë të një pune a veprimtarie; gjendja kur gjithçka vete mbarë, përparim e begati, e mirë, mirësi, lumturi; kund.

.

iu zbrit ajeti i mëposhtëm, i përbërë nga një lutje.

. .

Pra, nëse muslimani që di të lexojë Kuran në origjinal (në arabisht), e lexon një pjesë kuranore (suren “Ja Sin”, apo një sure / pjesë tjetër kuranore, apo një ajet çfarëdo kuranor) dhe pastaj i lutet Allahut që pëmes këtij adhurimi të leximit të Kuranit apo për hatër të tij, t’ia ruaj fëmijët e tij dhe t’u japë atyre shëndet dhe mbarësi, apo bën çfarëdo. ���Rabbena la tuzig kulubena bade idh hadejtena.

Efekti i eklipsit hënor në Akrep ka përfunduar dhe një javë na ndan nga mbarimi i prapavijës së Mërkurit.
.
.

E mbajnë (e ruajnë, e rritin) për mbarë e mbajnë për ta përdorur për damaz ose për farë (për demin, dashin etj.

.

. Pyetje:. 1.

prapësi. 64 622 shfletues/klikues CILA ËSHTË LUTJA E PROVIMEVE. Subscribe. Dua per rrisk dhe pasuri. Kur’an-ı Kerim “İnsanlar bir tek ümmetti.

.

Së dyti: Muajt e kalendarit hixhri – emërtimi dhe kuptimi i tyre 6. a.

.

Kuran Suresi, Kuran ve Sünnet müfredatında yer alan İslami bir sitedir.

(Kjo është më e dobishmja.

1.

rrëfen: “Pak para se të ndodhte mërgimi drejt Medinës, të Dërguarit të Allahut s.